برگزاری پنجمین جلسه کارگروه آرد و نان در نقده با محوریت ارتقای کیفیت و نظارت بر توزیع

برگزاری پنجمین جلسه کارگروه آرد و نان در نقده با محوریت ارتقای کیفیت و نظارت بر توزیع
پنجمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نقده به ریاست معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و با حضور بخشداران و اعضای کارگروه برگزار شد و در آن بر لزوم بهبود کیفیت نان، تأمین پایدار آرد و تشدید نظارت‌ها تأکید گردید.

به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری نقده، پنجمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان در سال جاری در سالن جلسات شهید کاشفی فرمانداری به ریاست جعفر حسین‌فام معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و با حضور بخشداران تابعه و سایر اعضای کارگروه تشکیل شد.

معاون فرماندار در این جلسه با تأکید بر نقش مهم نان به‌عنوان قوت غالب مردم، خواستار همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌های متولی در حوزه تأمین، توزیع و نظارت شد تا خدمات شایسته‌تری به شهروندان ارائه شود.

در این جلسه، اعضا ضمن بررسی وضعیت موجود آرد و نان در سطح شهرستان، راهکارهایی برای رفع مشکلات احتمالی در حوزه توزیع و ارتقای کیفیت نان ارائه کردند. همچنین مقرر شد نظارت‌ها بر عملکرد نانوایی‌ها افزایش یافته و تأمین به‌موقع و کافی آرد برای واحدهای نانوایی در اولویت قرار گیرد.