فرماندار نقده

مردم شهرستان نقده عاشق امام حسین( ع) هستند/ سال قبل مردم شهرستان با جان و دل پذیرای زوار اربعین بودند/ امسال هم با تمام توان از زائرین امام حسین(ع) پذیرایی خواهیم کرد

مردم شهرستان نقده عاشق امام حسین( ع) هستند/ سال قبل مردم شهرستان با جان و دل پذیرای زوار اربعین بودند/ امسال هم با تمام توان از زائرین امام حسین(ع) پذیرایی خواهیم کرد
محمدی نژاد و نوری از مرکز بازرسی وزارت کشور با فرماندار نقده دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری نقده، محمد نوبخت فرماندار شهرستان در این دیدار ضمن تقدیر از عملکرد ستاد اربعین، خدمت در راه سیدالشهدا و و امام حسین(علیه السلام) را توفیقی برشمرد که نصیب اعضای این ستاد شده است.

فرماندار نقده، افزود: مردم شهرستان نقده عاشق امام حسین( علیه السلام) هستند، در سال‌های قبل نیز با برپایی 6 موکب و 7 ایستگاه صلواتی با تمام توان از زوار اربعین حسینی و این امام همام استقبال و پذیرایی کرده اند و امسال نیز مردم جلوتر از مسئولین عاشقانه آماده استقبال از این زوار هستند.

وی تکمیل محور حیدرآباد، ادامه فعالیت در جاده نقده و پیرانشهر، عملیات‌های عمرانی داخل شهر و دریافت بودجه‌های کشوری را از برکات مادی اربعین برای شهرستان نقده برشمرد و بیان داشت قطعاً برکات معنوی این امر، مهمتر و بیشتر از موارد ذکرشده است.

فرماندار و رئیس ستاد اربعین شهرستان با انتقاد از محل ساخت زائرسرای شهرداری نقده، گفت: با تقویت جایگاه نظارتی فرمانداری ها می‌توان از اتلاف و حیف‌ومیل بیت‌المال جلوگیری کرد.

وی افزود: نقش شهرستان نقده در این ستاد بعنوان پشتیبان برای مرز و شهرستان پیرانشهر، بسیار حائز اهمیت است و مسئولین امر در تخصیص بودجه باید این مهم را در نظر داشته باشند.